• Rola zywności o niskim IG w prawidłowym żywieniu
- dr hab. n. med. Danuta Pawłowska
|
|
• Prawidłowe odżywianie cz. 4
- dr hab. n. med. Danuta Pawłowska
|
|
• Walory zdrowotne pieczywa na zakwasie
- dr hab. n. med. Danuta Pawłowska
|
|
• Innowacje i skuteczność w terapii cukrzycy typu 2
- dr hab. n. med. Danuta Pawłowska
|
|
• Nasz chleb powszedni, co o nim wiemy?
Tradycyjna produkcja pieczywa sekretem zdrowego żywienia
- dr hab. n. med. Danuta Pawłowska
|
|
• Rola witamin i fitoterapii w cukrzycy typu 2
- dr hab. n. med. Danuta Pawłowska
|
|
• Warzywa, owoce, zioła i przyprawy w diecie
chorych na cukrzycę
- dr hab. n. med. Danuta Pawłowska |
|
• Cukrzyca a gluten
- dr hab. n. med. Danuta Pawłowska |
|
• Nowoczesne metody leczenia retinopatii cukrzycowej
- dr hab. n. med. Małgorzata Wojnar |
|